Ai Ai Ai

Bruno Oro treballa massa i està cansat. A Balañá en viu ens hem adonat que el seu rendiment en les funcions ha baixat. El públic ja no riu tant. Per això s’ha decidit crear un clon de Bruno generat per Intel·ligència Artificial. Una rèplica infal·lible que té accés a tots els vídeos i personatges de Bruno i que tractarà d’aprendre del seu art per a superar-lo.Un dia es disposa a començar el show però s’adona que ja hi ha algú en escena. És ell. És a dir, el Bruno Oro de la IA, que està connectant amb el públic d’una manera molt original, fresca, musical, prodigiosa i sense complexos ni censura…Podrà controlar el Bruno Oro humà a la seva bèstia artificial? Què haurà de fer per a guanyar-se al públic i que el seu propi alter ego no el tiri de l’escenari?Això només acaba de començar.

Dates

Fins al 23 de Març 2024

Idioma

Castellà

Duració

1h 20m

Estil

Monòleg

Preu

Des de 16€

Bruno Oro treballa massa i està cansat. A Balañá en viu ens hem adonat que el seu rendiment en les funcions ha baixat. El públic ja no riu tant. Per això s’ha decidit crear un clon de Bruno generat per Intel·ligència Artificial. Una rèplica infal·lible que té accés a tots els vídeos i personatges de Bruno i que tractarà d’aprendre del seu art per a superar-lo.

Un dia es disposa a començar el show però s’adona que ja hi ha algú en escena. És ell. És a dir, el Bruno Oro de la IA, que està connectant amb el públic d’una manera molt original, fresca, musical, prodigiosa i sense complexos ni censura…

Podrà controlar el Bruno Oro humà a la seva bèstia artificial? Què haurà de fer per a guanyar-se al públic i que el seu propi alter ego no el tiri de l’escenari?

Això només acaba de començar.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Bruno Oro

Director Alejo Levis

Ubicació