Clarissa

Dates

Del 17/11/23 al 04/12/23

Idioma

Castellà

Duració

1h 15m

Estil

Comèdia

Preu

Des de 16€

Disfruta de la web de manera completa a través de tu ordenador o tablet
Estás viendo una versión recortada de nuestra página web, tenemos demasiada información para podértela mostrar correctamente a través del móvil. Visítanos a traves de un PC o Tablet para disfrutar de todo el contenido.

Clarissa ha tocat fons. Tot s’ha esfondrat. I què pots fer quan tot canvia i la nova situació és massa bèstia, massa terrible per enfrontar-la? Intentar fugir. Però fugir no és fàcil i pot sortir-te fatal. 

I així, de fracàs en fracàs, Clarissa trobarà la llum, o acceptarà la boira. Una història sobre salut mental, alzheimer, cotidianitats trencades, crosses, amors trobats i xines. Una sola actriu vestint la tragèdia d’humor.

L’autor del text, el dramaturg Carlos Be, aporta més detalls a aquest punt de partida: Clarissa descobreix que el seu marit l’enganya amb la seva millor amiga, el fa fora de casa i, quan ell surt per la porta, Clarissa es llença pel balcó, però viu en un primer pis i el florista ha aparcat a sota. Clarissa s’estabella contra els cistells de flors i només aconsegueix fracturar-se una cama. Ens ho rubrica a la perfecció amb aquesta màxima: La vida és un viatge tràgic i a les seves corbes ens espera la comèdia.

Clarissa, és una comèdia apta per a tots els públics interpretada per Clara Garcés i que compta amb la direcció de Lali Álvarez a partir d’un text de Carlos Be.

És un cant a l’alegria, a les ganes de viure i també a les pors que ens fan tan humanes, tan imperfectes.

És una història, amb una sola actriu vestint la tragèdia d’humor que abordarà temes com la salut mental, l’alzheimer, les cotidianitats trencades, o els amors trobats.

Una comèdia sobre el retrobament amb les ganes de viure.

Lali Álvarez, la directora del muntatge, ens ho confirma: És la primera vegada que dirigeixo un text que no he escrit jo mateixa. Jo no he escollit la història, ni el punt de vista. No he imaginat les situacions, ni he determinat el personatge. I sento que Clarissa ha vingut a buscar-nos per recordar-nos que no tenim res més que l’ara i l’aquí. I que no podem donar res per fet: ni la parella, ni el nostre lloc professional, ni la salut, ni tant sols que seguirem sent nosaltres mateixes, i seguirem reconeixent-nos. Enfrontar-se a la possibilitat de la tragèdia, és l’únic lloc des del que agafar-se, amb força, a la llum.

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Música
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

10

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Clara Garcés

Dramaturgia: Carlos Be
Traducció: Carles Álvarez Garriga
Direcció: Lali Álvarez
Espai Sonor: Pau Matas i Cèlia Rovira
Disseny d’iluminació: Demian Iglesias
Espai escènic: Àngel Grisalvo
Fotografia: Martí Fradera

Vídeo: Lali Álvarez 
Imatge i disseny gràfic: Àngel Grisalvo
Producció General: Guada Cejas i Àngel Grisalvo
Producció executiva: Guada Cejas
Ayudant de producció: Agustina Doz Costa
Premsa i comunicació: NèstorLozano
Tècnica: Demian Iglesias

Ubicació