El Crèdit

En el nostre món civilitzat, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit.Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa pensant que les son temps difícils i que el crèdit no flueix…Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames.

Dates

Del 16/12/23 al 28/01/24

Idioma

Català

Duració

1h 30m

Estil

Comèdia

Preu

Des de 16€

En el nostre món civilitzat, quan necessites diners vas al banc i demanes un crèdit. Si no te’l concedeixen te’n tornes cap a casa pensant que les son temps difícils i que el crèdit no flueix…
Però potser avui no. Potser avui, quan et deneguin el crèdit no te n’aniràs cap a casa amb la cua entre les cames.
Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dona els diners penses emprendre mesures de força, mesures realment potents.
Si el senyor director no afluixa els quartos, iniciaràs una acció definitiva que convertirà la seva vida en una catàstrofe.

El crèdit és un altre èxit teatral del prestigiós dramaturg Jordi Galceran.

Si amb El mètode Grönholm Galceran feia una magistral dissecció del que estem disposats a fer els humans per aconseguir una feina, amb El crèdit ens planteja, en clau d´humor, quin és el límit humà davant de la desesperació econòmica.

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Música
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.4

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

David Olivares

Frank Capdet

Autor: Jordi Galceran

Una producció de Eixample Teatre. 

Ubicació