Esperant Mr. Bojangles

Aquesta és la història d’una parella que s’estima com mai no s’havia estimat ningú, la història d’una família tan tendra com esbojarrada, que viu la vida sense posar-se límits.

Dates

Del 02/02/24 al 24/03/24

Idioma

Català

Duració

1h 30m

Estil

Teatre

Preu

Des de 13€

Aquesta és la història d’una parella que s’estima com mai no s’havia estimat ningú, la història d’una família tan tendra com esbojarrada, que viu la vida sense posar-se límits.

Per a ells, els dies són un Carpe Diem portat a l’extrem. El seu lema és: si ho imagino, és possible. Tenen per mascota una grua damisel·la, i cada dos per tres organitzen festes sonades al seu pis de França o al seu castell a Espanya.

El pare és escriptor, però fa les feines més curioses i cada dia rebateja la seva dona amb un nom diferent. La mare és explosiva i impredictible, però el seu caràcter excèntric comença a derivar en un trastorn mental que, a través de mentides piadoses, ell intentarà endolcir davant la seva filla.

Perquè també és la història d’aquesta nena que, amb Mr. Bojangles de la Nina Simone com a banda sonora, intentarà buscar resposta a la pregunta que es fa cada nit: “Com s’ho faran els altres nens per viure sense els meus pares?”

A través dels seus ulls, serem testimonis de l’amor incondicional, els abismes de la bogeria i el poder de la ficció, perquè quan la realitat és trista i avorrida, el millor és inventar una bona història. I, en aquest cas, una història delirantment divertida i delicadament emotiva.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Sílvia Abril

Lluís Villanueva

Lua Amat

de Victoire Berger-Perrin
a partir de la novel·la d’Olivier Bourdeaut

Direcció: Paco Mir
Ajudant de direcció: Estel Solé

Escenografia i llum: Mariona Ubia
Vestuari: Maria Armengol
Coreografies: Marta Tomasa
Música: Jofre Bardagí
Disseny de so: Marçal Cruz
Disseny gràfic: Rubén Salgueiros
Fotografia: Daniel Escalé

Ajudant de producció i regidoria: Minerva Prat
Ajudant de producció i administració: Andrea Quevedo
Direcció tècnica: Eudald Gili
Direcció de producció: Carles Roca

Agraïments: Susanna Garachana i Pelucas Marvi

Una producció de Vània Produccions

Ubicació