Fuerza Bruta Wayra

És una experiència de teatre dinàmica i d’immersió. Una proposta novedosa que ens descobreix un nou llenguatge teatral. Que utilitza tots els mitjans imaginables per sorprendre la sensibilitat de l’espectador, portant-lo a un univers desconegut de noves sensacions.
Dates
Del 27 de Febrer al 27 de Març de 2024
Compra les teves entrades
De manera fàcil, ràpida i segura

FORÇA BRUTA WAYRA no hi ha seients, el públic roman dempeus els 80 minuts que dura l’espectacle. A més, se li demana als espectadors que es moguin i/o hi participin. FORÇA BRUTA WAYRA utilitza llums estroboscòpics, aigua, fum i vent. Es recomana vestir roba casual. Es permetrà l’ accés a la sala i a infants a partir de 4 anys.

La funció dels dissabtes és exclusiva per a majors de 18 anys. Després de la funció, formaràs part de la Live Night, un post show exclusiu amb tota l’energia de FORÇA BRUTA WAYRA.

És una experiència de teatre dinàmica i d’immersió. Una proposta novedosa que ens descobreix un nou llenguatge teatral. Que utilitza tots els mitjans imaginables per sorprendre la sensibilitat de l’espectador, portant-lo a un univers desconegut de noves sensacions. Un espai on la velocitat dels estímuls rebuts supera les expectatives del públic més exigent i on es lliuren, sabent i participant d’un món artístic en una realitat paral·.

Una sensibilitat col·lectiva, universal, sense traducció, ni anestèsia.

Idioma
Castellà
Preu
Des de 32€

Opinió del nostre equip

Trama
0%
Interpretació
0%
Música
0%
Il·luminació
0%
Escenografía
0%
So
0%

Qualitat de l'Obra

Comoditat

Sala de Teatre

8.0

Puntuació Global

Dirección:
Fabio D’Aquila

Composición musical:
Gaby Kerpel

Idea original:
Dicky James

Dirección artística:
Dicky James

Dirección musical:
Gaby Kerpel

Dirección técnica:
Alejandro García