Ivan i els Gossos

Ivan i els gossos és una història de supervivència i de la recerca de l’amor més primitiu.Hivern de 1996, Moscou. La caiguda del sistema ha abocat milers de persones al carrer.Ivan Mishukov té 4 anys i per a ell, la paraula casa es tenyeix per l’olor a vodka i les galtes vermelles de la seva mare contra la pared. Quan casa deixar de ser un lloc segur, s’escapa als carrers buscant un lloc on formar-hi part, llençant-se a la immensitat de Rússia enmig del fred de l’hivern.

Dates

Fins al 4 de Març 2024

Idioma

Català

Duració

1h 00m

Estil

Drama

Preu

Des de 16€

Ivan i els gossos és una història de supervivència i de la recerca de l’amor més primitiu.

Hivern de 1996, Moscou. La caiguda del sistema ha abocat milers de persones al carrer.

Ivan Mishukov té 4 anys i per a ell, la paraula casa es tenyeix per l’olor a vodka i les galtes vermelles de la seva mare contra la pared. Quan casa deixar de ser un lloc segur, s’escapa als carrers buscant un lloc on formar-hi part, llençant-se a la immensitat de Rússia enmig del fred de l’hivern.

Un conte cruel i fosc sobre com la decadència podreix la innocència. Les vivències d’un nen salvatge urbà al Moscou de la era Yeltsin construeixen un retrat de la condició humana capaç de desprendre’s de tot allò que és “prescindible”.

Ivan i els gossos és una amarga carta de comiat cap la nostra humanitat, que ens convida a escoltar totes les coses salvatges que ens envolten enmig de la ciutat.

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.3

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Pau Rosell

de: Hattie Naylor

traducció: Pau Carrió

direcció: Xavier Boada

disseny escenografia: Zoe Serrano

disseny de vestuari: Pau Rosell

disseny d’il·luminació: Xavier Boada i Zoe Serrano

audiovisuals: Javi Méndez

distribucció: La Ruta 40 – Maria G. Rovelló

Premsa: Néstor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

agraïments: Montse Rodríguez, Xavier Biel, Jordi Rosell, Nina Simón, Aida Carrasco, Estel Puigarnau, Maria Ubach , Óscar Bujía i a totes les persones que us apropeu per escoltar aquesta història.

Ubicació