La forma de les coses

La forma de les coses, l’exitosa comèdia de Neil Labute, torna a Barcelona després de més de quinze anys. I torna, de la mà de Marc Rosich, amb la seva relectura contemporània del mite de Pigmalió encara en plena vigència. L’Evelyn, una explosiva estudiant d’art, escull com a objecte del seu amor l’Adam, un vigilant de museu, tímid i anodí. El que ell no sap és que, en nom de l’art, ella està disposada a tot.

Dates

Del 14/12/23 al 28/01/24

Idioma

Català

Duració

1h 30m

Estil

Comèdia

Preu

Des de 16€

Quant series capaç de canviar per amor? Fins a quin punt podries trair la vida que has portat fins avui, els teus principis i, inclús, els teus amics? I d’altra banda, què és art? Què fa que una peça sigui considerada art i una altra, no? Quina frontera hi ha entre la genialitat i la presa de pèl? Tot s’hi val en nom de l’art en majúscules? Fins i tot l’abús? Aquests son els dilemes morals que Labute posa damunt la taula amb la seva faula, en què la influència magnètica de l’Evelyn sobre el mal·leable Adam farà trontollar-ho tot al seu voltant. Però mentre neix el nou Adam, els seus amics de tota la vida, la dolça Jenny i el bàsic Phil, no acaben de veure amb bons ulls la transformació.

Sota l’aparença d’una comèdia de parelles, Labute ha preparat un artefacte perquè, entre rialla i rialla, ens enduem més d’una reflexió. L’autor, però no dona certeses ni respostes, sinó que posa els interrogants en el lloc adequat, mentre seguim les evolucions d’uns personatges hilarants, gairebé de caricatura, però sobretot plens d’humanitat i flaqueses. I és això, el retrat d’aquesta humanitat i aquesta feblesa, el que fa de la comèdia una peça tan propera, i sobretot tan potent. 

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Jordi Andújar

Francesc Marginet

Laura Porta

Rafaela Rivas

Autoria: Neil Labute

Traducció: Marc Rosich

Direcció: Marc Rosich 

Ajudant de direcció: Jordi Andújar

Vestuari: Marta Pell

Disseny de so: Roger Blasco

Escenografia: Paula Font

Disseny de llums: Daniel Gener

Fotografia i disseny del cartell: Sergi Panizo

Disseny tipografia cartell: Dani Ballesteros

Vídeos promocionals: Jofre Blesa

Comunicació i premsa: Rafaela Rivas

Agraïments: MEAM (Museu Europeu d’Art Modern)

Producció Apunta Teatre

Ubicació