Likes

La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s; ningú els coneix.A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El què no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.“Likes” és una obra que posa sobre la taula quants likes necessitem per poder, també, posar-hi un plat.

Dates

Fins al 28 de Març 2024

Idioma

Castellà

Duració

1h 20m

Estil

Comèdia

Preu

Des de 14€

La Berta, la Lídia, el Toni i el Pol són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. Cap dels quatre ha aconseguit treballar de la manera que esperava fer-ho. Bé, treballar sí, el que no han aconseguit és vendre’s; ningú els coneix.

 

A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El què no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.

 

“Likes” és una obra que posa sobre la taula quants likes necessitem per poder, també, posar-hi un plat.

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Música
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.4

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Núria Deulofeu

Isidre Montserrat

Marta Tomasa

Míriam Tortosa

Joan Olivé

Bernat Mestre

Vestuari

Rebeca Turmo

Escenografia

Dara

Producció

Isidre Montserrat i Bernat Mestre

Disseny de llums

Dani Gener

Premsa i comunicació

Barc Comunicació i Núria Deulofeu

Fotografies promocionals i distribució

Blanca Pascual (1a temporada)

Sergi Panizo (2a temporada i gira)

Producció musical

Outro

Tècnics

Germán Girelli i Jordà Porcel

Agraïments: Sergi Belbel, Daniele Musio, Roger de Gràcia, Martí Costa, Anna Juncadella, Cooperativa d’Ensenyament Daina-Isard, Ajuntament de Súria i a tots els que ens heu acompanyat per fer possible aquest projecte. 

Una producció de

DARA

Amb l’ajuda a la producció de: Sala Versus Glòries

Ubicació