Lo nuestro estaba Cantado

Dates

Del 24/11/23 al 11/02/24

Idioma

Castellà

Duració

1h 20m

Estil

Musical

Preu

Des de 16€

Disfruta de la web de manera completa a través de tu ordenador o tablet
Estás viendo una versión recortada de nuestra página web, tenemos demasiada información para podértela mostrar correctamente a través del móvil. Visítanos a traves de un PC o Tablet para disfrutar de todo el contenido.

LO NUESTRO ESTABA CANTADO d´Ignasi Vidal, adaptació de Miguel Molina, música i lletres de Ferran González i direcció d´Alícia Serrat  és un  musical que va néixer a Madrid de tes ganes de portar l’off Broadway a Espanya, un musical de creació pròpia, amb autors d’aquí, donant visibilitat al talent que hi ha en aquest país.

Rocío Madrid,  a  la que per primer cop podrem veure en un escenari de Barcelona, i  Jaume Casals, que a bon segur recordarem de la versió teatral de Krampack, protagonitzen aquesta joia musical.

Joel i Daniela, decideixen divorciar-se després d’haver discutit per tot. Atrapats en un ascensor dels jutjats, repassen la seva vida en parella, i descobriran que el que els hi passat en realitat….. “estaba cantado”. Un musical d’aparença senzilla, però amb uns divertidíssims girs dramàtics inesperats que sorprendran l’espectador. A més, per arrodonir  la proposta, compta amb un “deu” amb la veu ni més ni menys que de  Carlos Latre.

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Música
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.0

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Rocío Madrid

Jaume Casals

Sobre el texto “El uno contra el otro” de IGNASI VIDAL
Adaptación MIGUEL MOLINA
Dirección musical FERRÁN GONZÁLEZ
Dirección ALÍCIA SERRAT
Con la colaboración especial de CARLOS LATRE en la voz de DIOS

 
 

Ubicació