Los centros de Lorca

Rafa ha convocat als seus antics companys de teatre. Necessita ajuda per a un projecte sobre el poeta i dramaturg andalús que ell, per si sol, no pot assumir. A partir d’aquí assistirem a un relat esquitxat amb escenes de l’obra de Lorca on les dones cobren especial rellevància: la llibertat, la maternitat, l’estètica, la pressió social… aspectes que Federico presta particular atenció, així com altres temes socials que toquen l’emocional i a vegades deixem en la cambra fosca.Des d’aquí, els personatges aniran teixint un vincle entre les històries del dramaturg i les seves pròpies que són, sovint, també les nostres.

Dates

Dissabte 24 de Febrer

Idioma

Castellà

Duració

1h 30m

Estil

Teatre

Preu

Des de 10€

Rafa ha convocat als seus antics companys de teatre. Necessita ajuda per a un projecte sobre el poeta i dramaturg andalús que ell, per si sol, no pot assumir. A partir d’aquí assistirem a un relat esquitxat amb escenes de l’obra de Lorca on les dones cobren especial rellevància: la llibertat, la maternitat, l’estètica, la pressió social… aspectes que Federico presta particular atenció, així com altres temes socials que toquen l’emocional i a vegades deixem en la cambra fosca.

Des d’aquí, els personatges aniran teixint un vincle entre les històries del dramaturg i les seves pròpies que són, sovint, també les nostres.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Dolors Quintana

Rosa Rovira

Viviana de Salvador

Alberto Esparza

Vicente Cañón

Marta Antolín 

Autoria: Marta Antolín 

Direcció: Vicente Cañón i Marta Antolín

Ubicació