Natalia Osipova · Force Of Nature

Aclamada a tot el món com una de les millors ballarines dels nostres temps, Natalia Osipova, ballarina principal del Royal Ballet, protagonitza una vetllada de solos i duos inigualables pel seu virtuosisme i bellesa. Acompanyada per estrelles del Royal Ballet i ballarins del Theatre Rambert (Londres) -entre ells el ballarí i coreògraf estatunidenc Jason Kittelberger- Osipova brilla en clàssics com The Dying Swan (Fokine/Saint Saens), així com en una nova peça, Ashes (debutada a Nova York i coreografiada conjuntament per Osipova i Kittelberger), i altres peces de coreògrafs britànics i nord-americans.

Dates

Del 10 al 12 de Gener 2024

Idioma

-

Duració

1h 20m

Estil

Dansa

Preu

Des de 80€

Natalia Osipova estarà tres úniques nits al Teatre Coliseum!

No et perdis aquesta oportunitat inigualable per a conèixer d’aprop a la ballarina més brillant de la nostra generació amb l’espectacle Force Of Nature

Aclamada a tot el món com una de les millors ballarines dels nostres temps, Natalia Osipova, ballarina principal del Royal Ballet, protagonitza una vetllada de solos i duos inigualables pel seu virtuosisme i bellesa. Acompanyada per estrelles del Royal Ballet i ballarins del Theatre Rambert (Londres) -entre ells el ballarí i coreògraf estatunidenc Jason Kittelberger- Osipova brilla en clàssics com The Dying Swan (Fokine/Saint Saens), així com en una nova peça, Ashes (debutada a Nova York i coreografiada conjuntament per Osipova i Kittelberger), i altres peces de coreògrafs britànics i nord-americans.

Force Of Nature es va estrenar al City Center de Nova York el gener de 2023 i fa la seva única parada a Espanya els propers 10,11 i 12 de gener de 2024.

Descobreix per què els crítics i el públic de tot el món la consideren una força de la naturalesa de la dansa.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Natalia Osipova

Coreografia

Jason Kittelberger

Sidi Larbi Charkaoui

Alexey Ratmansky

Ubicació