TupperSex

L’empresa My Secret Flower, en ple procés d’expansió econòmica, imparteix el Curs de Formació per a Assessores de Tuppersex amb l’objectiu de contractar noves venedores de joguines eròtiques. Però un problema inesperat fa que la sexòloga habitual del curs sigui substituïda per una extravagant perruquera de barri sense pèls a la llengua, i la sessió esdevé un hilarant caos.

Dates

Fins al 30 de Març 2024

Idioma

Castellà

Duració

1h 20m

Estil

Comèdia

Preu

Des de 16€

L’empresa My Secret Flower, en ple procés d’expansió econòmica, imparteix el Curs de Formació per a Assessores de Tuppersex amb l’objectiu de contractar noves venedores de joguines eròtiques.
Però un problema inesperat fa que la sexòloga habitual del curs sigui substituïda per una extravagant perruquera de barri sense pèls a la llengua, i la sessió esdevé un hilarant caos. Les excèntriques tècniques docents d’aquesta improvisada ponent suposaran una autèntica pesseta per a la coach responsable del curs, incapaç d’evitar que la situació se li escapi de les mans.
Aconseguirà assolir el públic assistent els coneixements requerits? ¿Superaran l’examen final? Aconseguiran un contracte laboral amb l’empresa My Secret Flower?

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Música
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.6

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Roma Calderón
Nesa Vidaurrázaga

Escrito y dirigit per: Edu Pericas
Espai escènic i direcció técnica: Joan Segura
Il·luminació: Carles Borràs

Imatge de cartell :Frankie de Leonardis
Fotografia: Daniel Escalé
Producció: ANEXA

Ubicació