El Plaer de la Tristesa

Des del 27/09/23 al 15/10/23

Disfruta de la web de manera completa a través de tu ordenador o tablet
Estás viendo una versión recortada de nuestra página web, tenemos demasiada información para podértela mostrar correctamente a través del móvil. Visítanos a traves de un PC o Tablet para disfrutar de todo el contenido.

A partir de la novel·la Nit de reis: diari d’una infermera de 14 anys, de la llevadora i escriptora Ramona Via (1922-1992)

Amb només 14 anys, un exercici inofensiu d’escola, fer una redacció, es converteix en la manera de deixar anar les angúnies i tristeses d’una guerra que no arriba a comprendre.

El diari de la jove autora es converteix en un testimoni privilegiat dels darrers mesos de la guerra i els primers de la postguerra en un poble de la rodalia de Barcelona.

Una obra que s’endinsa en la minúcia de les vides més humils i anònimes, en els seus afanys més casolans, quotidians i vulgars. Unes vides que constitueixen la quasi totalitat de la Humanitat i que a penes comprenen el per què (si és que existeix un per què) dels daltabaixos històrics que les sacsegen.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Dramatúrgia i direcció: Arnau Puig
Ajudantia de direcció: Joan Codina
Suport a la dramatúrgia: Joan Codina i Carol Ibarz
Assessorament lingüístic: Gemma Lleixà Jornet
Repartiment: Cinta Moreno i Laura Roig
Escenografia: Paula Font
Construcció: Àngel Casals
Disseny de so: Abel Vernet
Disseny d’il·luminació: Daniel Gener
Disseny de vestuari: Cinta Moreno
Fotografies: Elena Álvarez
Una coproducció de l’Ajuntament del Prat de Llobregat i El Maldà

Agraïments: Maria Teresa Martinez Via, Lluís Martínez Via, Josep Costa, Glòria Feu, Alba Sabaté, Josep Messeguer-Carbó, Pau Bou, Col·lecció Etnològica Puig Casas, Glòria Casas i Jaume Puig, Mª Àngels Casas, Manel Benet, Pedro Esteban, Anna Mª Llobet, Joan Puigmalet, Soledad de la Cruz, Lourdes Sereno, Maria Albadalejo, Sierra Espinar, Eva Ciriquián, Isidro Nieto, Neus Casas, Lídia Pitarch, El Maldà, La Copla de Wisconsin, Marga Gómez, Arxiu Municipal del Prat de Llobregat, Alumnat del curs de Teatre Joves II de l’Escola d’Arts en Viu del Prat, Equip tècnic i Oficina tècnica del Teatre de l’Artesà

Ubicació

Altres Obres d'aquesta Sala