Entrevista con mi hija Mari

Des del 01/10/23 al 29/10/23

Disfruta de la web de manera completa a través de tu ordenador o tablet
Estás viendo una versión recortada de nuestra página web, tenemos demasiada información para podértela mostrar correctamente a través del móvil. Visítanos a traves de un PC o Tablet para disfrutar de todo el contenido.
«Entrevista con mi hija Mari», el nou espectacle d’Antonia San Juan

A través de la comèdia i amb reminiscències cabareteres, en aquest espectacle Antonia San Juan fa una crítica feroç cap al patriarcat i al masclisme instaurat com una cosa natural i acceptada socialment. Amb girs i ocurrències intel·ligents i pròximes, i amb una capacitat interpretativa que no deixa indiferent a ningú per la seva manera tan original de caricaturitzar i deformar una realitat, que ja està deformada de per si mateixa, Antonia San Juan llença una crítica gens vetllada a la desigualtat encara imperant en la nostra societat, recreant la intra- història d’una dona que, com tantes altres, viuen l’infern dins la intimitat de la llar.

– «Qué buena es mi hija Mari»

Utilitzant el format d’un programa testimonial, un personatge s’asseu a un plató per a obrir-se en canal; el conductor del programa escolta el testimoni de la convidada que narra els seus problemes personals i busca el seu minut de glòria; l’entrevistador aporta més dades i opinions de persones reunides, sometent a la convidada a un alt nivell d’estrès; i sempre amb bàrbares sentències mediàtiques, en la qual la presumpció d’innocència no existeix perquè està sotmesa a un judici sumaríssim.

Puntuació

Opinió del nostre equip

--

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Autors Antonia San Juan i Félix Sabroso

Direcció Antonia San Juan

Intèrprets Antonia San Juan i Yeyo Bayeyo

Ajudant de direcció Vanesa Tejero

Disseny cartell Jau Fornés

Foto cartell Juan Macarro

Il·lustració Pedro Fernández

Vestuari i escenografia Antonia San Juan

Composició musical Ismael Merino

Cap Tècnic Sergio Brusquetas

Regidor Santiago Almeida

Producció Executiva Diego Lorenzo González

Ubicació

Altres Obres d'aquesta Sala