Malparida

Dates

Del 20/10/23 al 13/11/23

Idioma

Castellà

Duració

1h 20m

Estil

Drama

Preu

Des de 16€

Disfruta de la web de manera completa a través de tu ordenador o tablet
Estás viendo una versión recortada de nuestra página web, tenemos demasiada información para podértela mostrar correctamente a través del móvil. Visítanos a traves de un PC o Tablet para disfrutar de todo el contenido.

Isabel, la qual té un nadó de sis mesos i està incòmoda, alguna cosa no va bé i això ha començat a afectar les relacions amb el seu fill, Gabriel, i amb la seva parella.

Un dia es retroba amb una gran amiga de qui s’havia distanciat, la Blanca, que apareix amb un embaràs avançat i amb moltes preguntes sobre el part, amb els temors propis d’una futura mare que, a més, tindrà el nadó sola. La Isabel l’acompanyarà en el procés de recerca d’un part respectat. Així doncs, emprendrà un camí que permetrà descobrir, juntament amb la seva amiga, l’origen dels problemes que té a casa: haver patit violència obstètrica.

En aquest drama ple de pinzellades de comèdia, les relacions dels personatges, les pors i els relats es creuen amb les circumstàncies que els originen: talls ficcionats de la història i dels inicis de l’obstetrícia com a disciplina. Captura i reconstrueix moments i punt de vista d´eminències, personatges icònics i persones influents que estableixen les bases de les pràctiques actuals i les seves conseqüències…

Puntuació

Opinió del nostre equip

Trama
Escenografía
Interpretació
Il·luminació
So

9.6

Qualitat de l'Obra

Efectes Especials

Comoditat

Sala de Teatre

Puntuació

Fitxa Artística

Intèrprets:

Lis Moreno
Martí Costa
Carla Torres Danés

Companyía: La Maièutica

De: Laura Verazzi

Direcció: Ángela Palacios

Producció Executiva: Mireia Isal

Espai Escènic i disseny de vestuari: Yaiza Ares

Disseny d’il·luminació: Carlos Calvo

Fotografia: Carlos Montilla

Disseny Gràfic: Júlia Garcia Font

Premsa: Néstor Lozano

Tècnica: Demian Iglesias

Agraïments: Centre Cívic El Sortidor, Pep Ribas, Masumi Mutsuda, Marta Colomer, Cristina Mauri, Joaquim Calaf, STUDIO52.

Ubicació

Altres Obres d'aquesta Sala